Lugn morgon

Nu har jag vaknat upp hemma i min säng i Luleå efter några timmars sömn. Vi kom hem vid fyra-tiden i natt efter en resa som gick riktigt bra, Ida sov hela tiden hon somnade t.o.m innan vi lyfte. Jag vaknade alldeles för tidigt men smög upp och tog en kopp te i lugn och ro. Det kan vara lika skönt och avkopplande som att sova. Nu har även Ida tassat upp och satt sig med täcke och kuddar i soffan för att se film.

Även i Turkiet vaknade jag före de andra och smög då ut till solstolarna med en bok. Efter att ha läst nån timme och sett solen stiga upp ovanför taken gick jag in igen och åt frukost med övriga familjen som då börjat vakna en efter en. Skön och rogivande start på morgon. Det är annat det än de vanliga vardagsmorgnarna när vi ska iväg till jobb, förskola och skola.

På dagens program står tvätta, tvätta och tvätta (tur det är bra torkväder ute), baka, baka och baka (måste organisera om frysen för att rymma allt), städa, städa och städa (mattläggaren har ju varit här när vi har varit borta) och dessutom måste jag förbereda morgondagens jobb. Är lite avis på de stora barnen som har sommarlov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *