Semesterfredag

Semesterfredag – den bästa av alla fredagar!

Åh vilken underbar känsla att veta att jag är ledig i flera dagar. Jag tjuvstartar semestern idag med en veckas ledighet. Jag jobbade till lunch, sen levererade jag nästan 100 kakor till en kund men efter det har jag haft SEMESTER och självklart började jag med en kopp chai-te.

Middagen kunde vi njuta av utomhus som man ska på semestern. Jag gjorde en enkel och god fläskfilégryta med mycket gott i, som vi åt tillsammans med matkorn, ris, sallad och ett glas (eller två) rosévin.

Imorgon är det fotboll för hela slanten. Isaks lag är med i Piteå Summer Games och det går riktigt bra för killarna. Kul! Så imorgon är det två matcher för Isak, dels på förmiddagen och dels på kvällen. Där emellan ska vi hem o äta tårta. Farmor och farfar ska få fira Ida lite i förskott innan de åker i väg söderut igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *