Idas kompiskalas

Nu har Ida haft sitt kalas för kompisarna och både hon o jag är nöjda. Hon är nöjd över alla fina presenter och all rolig lek på Leos lekland, hon fick t.o.m en kram och en present av Leo. Jag är nöjd för jag slapp städa både innan och efter kalaset. Så skönt att bara stänga dörren o gå därifrån och lämna allt presentpapper, all disk och alla grisiga bord.

Discorummet var bokat där vi började med att äta marängsviss och popcorn och se’n öppnade Ida alla fina paket. Hon fick så mycket bra grejer, inget svammel. Sen var det dags för lek och som de lekte, de sprang omkring och åkte rutchkanor, klättrade, hoppade och hade så kul alla tillsammans.

Jag tror det var många barn som var rätt trötta och nöjda i kväll när de gick och la sig. Hos oss var det i alla fall en väldigt glad blivande 6-åring som gick och la sig (med benvärk).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *