Semesterkänsla

Snart semester. Solen skiner. Luleå hamnfestival är igång. Kan det blir bättre? 

En halv dag kvar att jobba innan jag får semester igen och den här gången blir det längre än en vecka, men det känns som semester redan nu. På lunchen gick jag en sväng på stan och det kändes inte som en vanlig jobbardag. Då solen äntligen har hittat hit igen och hamnfestivalen med tivoli, matstånd och restaurangtält dragit igång gör att det kryllar av folk på stan. Så härligt!

När jag kom hem efter jobbet hade Leif redan dragit igång grillen så det blev en god grillmiddag och ett glas rosé på altanen. Till efterrätt blev det chai-te och rabarberpaj. Ja, ni hör ju vilka semesterfasoner jag har. Nu ska vi snart cykla in till stan för att lyssna på Louise Hoffsten, se på folk och få ännu mer semesterkänsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *