Kyckling-grill-middag

Är det några av er som börjar jobba i morgon? Leif har nu slut semester, men jag har drygt två veckor kvar. Den här sommaren fick vi bara två veckor tillsammans (förutom veckan i Turkiet men det känns som evigheter sen). I minsta laget, men ibland blir det så när man måste pussla så att det blir bra både på jobbet och för barnen.

Dagens middag blev en enkel gammal favorit. Undra hur många gånger vi har ätit thaichili-marinerad grillad kyckling och krämig pesto-pasta? Det är många men det är ändå lika gott. Ikväll var det lite kyligare ute. Inte är väl sommaren slut än? Prognosen säger att det nu ska bli sämre väder några dagar, men de har ju haft fel förr 🙂
Glöm inte Pågen-tävlingen. Klicka här för att komma till den. Passa på att tävla nu när det är sommar och det är färre som tävlar och är inne på bloggen. Därmed ökar vinstchanserna för er som väl tävlar. Passa på, passa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *