Sponsrad video – italienarna älskar ärter

Jag trodde att ärter var ärter. That’s it! Men så är det inte – På Findus Forskningscenter i Bjuv i Skåne tar man fram egna ärtsorter för att nå den bästa kvaliteten och smaken. Alltid lär man sig något nytt.

Findus odlingsexpert Rolf berättar om sin kärlek till ärter:Tycker ni och era barn om ärter? Ida tycker om det, de övriga är inte lika förtjusta i det. Men jag såg på Findus hemsida recept på både ärtpesto och ärtguacamole. Det ska jag prova så småningom för det lät ju jättespännande. Eller hur? Det är ett bra knep att ”gömma” ärter eller annat som folk ”tror” att de inte tycker om i mat. Av någon konstig anledning brukar det gå bra då 🙂

Gröna ärter är väl en sån sak som barn alltid säger att de inte tycker om, liksom fisk. Få se hur det blir nu när Ida börjar skolan om hon slutar att tycka om både fisk och ärter.

Detta är ett sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *