Fotbollstjejen

Nu har vi två fotbollspelare i familjen för i går var det dags för Idas första fotbollsträning…och hon älskade det. Kul om även hon fastnar för en boll-lagsport. Olivia har inte varit mycket för bollsporter, hon har brunnit för sång och dans i alla år.

Nu är Ida på fritids för första gången ensam utan förälder och det var inga problem att lämna henne, vår stortjej. Jag ska hämta henne om någon timme och då ska vi direkt cykla ner till mormor och morfar för i natt kom kusinerna Henry och Vera hit. Kul med ännu mer kusinbus.

Nu ska jag sätta igång med lite hemmajobb innan Ida ska hämtas. Disk, tvätt och att svara på mejl står på dagens agenda och veckans matsedel måste skrivas för på onsdag drar mitt ”riktiga” jobb igång med långa dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *