Myslunch

Nu sitter jag bara o väntar på att få gå och hämta Ida på fritids efter hennes andra inskolningsdag utan mamma. Precis som vi har trott hela tiden så är det inga problem utan det går hur bra som helst. Det jobbigaste är att stiga upp på morgonen och imorgon måste vi stiga upp ännu tidigare då jag börjar jobba och måste vara på jobbet klockan åtta. Vid den tiden brukar vi sova.

Jättegod räkpaj och sallad bjöds jag på idag. Inte illa en tisdagslunch!

Idag har jag varit på en mysig lunch. Får passa på medan jag är ledig och barnen är aktiverade (på fritids och med kompisar). När jag var mammaledig med de stora barnen så var vi fyra tjejer från mitt dåvarande jobb som var mammalediga samtidigt i flera år och vi träffades riktigt ofta hemma hos varandra på dagarna. Barnen lekte eller sov (beroende på åldern) och vi fikade 🙂 Vi fortsätter att träffas men det blir inte alls lika ofta, nu får vi vara glada om det blir 3-4 gånger per år. Och ännu mer sorgligt är det att en avled hastigt och tragiskt för några år sedan. Usch det är så hemskt och tårarna börjar rinna på mig nu medan jag skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *