Tjejträffar

Vissa dagar har man det bra! Bara fara runt och träffa vänner och äta gott. Inte nog med att jag träffade två tjejkompisar till lunch. Till middag träffade jag två andra tjejkompisar. Lunchens goda hemlagade räkpaj byttes ut mot en kycklingciabatta på ett fik/restaurang. Friends by B.O har en av Luleås bästa och största uteserveringar, tyvärr var det inte så jättevarmt ikväll men vi satt ute ett tag i alla fall. Till efterrätten flydde vi dock blåsten och flyttade in i värmen.

Oftast tycker jag att hemlagad mat är såå mycket godare än restaurangmat gjord av proffs (borde vara det i alla fall). Jag vet inte om det beror på att jag har tur och känner många matlagningskunniga, eller vad tror ni?

Imorgon börjar jag jobba igen så nu måste jag förbereda och packa i ordning matlåda, passerkort, almanacka, kläder och frukost. För tidigt i morgonbitti lär jag inte kunna tänka så mycket pga trötthet så det är bäst att förbereda så mycket som möjligt redan i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *