Mat på gång

Usch vilken hemsk hosta Ida har, inte trodde jag hon skulle bli hemma så här länge när förkylningen bröt ut. Nu däremot undrar jag om hon ens är frisk till nästa vecka. Trots all hosta och att det är tungt att andas så är hon hyfsat pigg. Nu ligger hon i soffan och ser på sina nya favoriter The Fooo och favoritlåten ”Build a Girl”. Länk till YouTube hittar du här, så kan även du höra och se låten och killarna.

Idag får min Crock Pot (slow cooker) fixa middagen. Jag har fyllt den med grytbitar, morötter, gul lök, kryddor och vatten, så nu hoppas jag att vi har en god kalops lagom till middagen. Så himla skönt att slippa tänka på maten, trots att jag ska vara hemma hela dan. Istället ska jag göra rödavinbärsmarmelad och müsli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *