3 månader med ViktVäktarna

Det här blir spännande! Jag, med världens sämsta karaktär, har nu tackat ja till att följa ViktVäktarnas online-program i 3 månader. Nu finns det ingen återvändo.

Jag har aldrig tidigare följt eller ens varit i närheten av att följa ViktVäktarnas program, men jag måste erkänna att all Shirley-reklam gjort mig nyfiken. Där har de lyckats! Så när detta erbjudande dök upp för mig kände jag mig ganska säker att nu var det dags. An offer I can’t refuse….

Det verkar lite krångligt med alla propoints som ska räknas. Men jag hoppas att jag snart kommer in i det och andra har ju klarat det så då borde väl även jag lyckas (jag som alltid skryter om att matte är mitt starka ämne 🙂 ). Dessutom finns det många bra verktyg till min hjälp på deras hemsida.

I samarbete med ViktVäktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.