Bjuda igen

Den här veckan då jag inte har haft nån bil, eftersom Leif har med den till Jämtland, har Isak haft träning eller match nästan varje dag. Typiskt! Den stora hockeytrunken gör att han inte kan ta sig själv till och från träningen trots att vi bor på cykelavstånd från ishallen. Vilken tur då att morfar har ställt upp med att både skjutsa till och hämta från ishallen. Eftersom Isaks träning idag slutade vid middagstid tog jag tillfället i akt att bjuda dem på middag som tack för all hjälp.

Jag bjöd på en av mina favoriter som jag inte har ätit på länge, nämligen pestopasta med lax, babyspenat och körsbärstomater. Mums! Till det serverade jag råkostsallad som jag gjorde en stor sats av i går så nu har jag färdig sallad till veckans middagar. Så skönt!

En kommentar till “Bjuda igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *