Chili-kalas

Härliga lördag är här!

Det är så härligt att vakna upp efter en trevlig fest, när man känner sig nöjd med den mat man valt och glad över alla man har hunnit prata med (o lite ledsen att man inte hinner prata så mycket som man vill med alla). Barnen är så nöjda med sina presenter dessutom och när barnen är nöjda då är jag nöjd.

Här kommer gårdagens meny, dvs chili con och sin carne med tillbehör. Chili con carne är alltså inte köttfärs och bönor, utan kött som jag lät koka i många timmar så att köttet kokade sönder och blev helt ljuvligt gott och smakrikt.


Chili-kalas
Älg-chili con Carne (utan köttfärs och bönor)
Chili sin Carne (smakrik vegetarisk gryta)

tortillas
tacochips
smör
brieost

sallad (sallad, gurka, tomat, riven morot)
majs
limemarinerade bönor
limeklyftor

yoghurt
vitlöksdressing
salsa

Dryck
bubbelvatten med och utan smak
vatten
öl
vin (rött o vitt)
läsk
festis

Efterrätt
hjortron
grädde
vaniljsås
kaffe
te
festis
läsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *