Bröd med lingon?

Nu behöver jag er hjälp!

Eftersom vår frys håller på att svämma över av lingon skulle jag gärna vilja baka limpor, tekakor, långpannebröd eller liknande med dessa röda härliga bär. Men jag hittar inget recept som jag fastnar för. Har ni något bra recept på matbröd med lingon? Jag vill inte ha bikarbonatbröd utan jag vill baka med jäst.

Bröd med bär brukar bli så saftigt och gott. Nu har jag precis hittat Fazers nyhet Lingonkusar. Har ni provat det? Det är ett mörkt portionsbröd bakat på råg och vete och innehåller dessutom lingon, tranbär och solrosfrön. Mums!

En kommentar till “Bröd med lingon?”

  1. Hej, jag hittade hit när jag sökte på något recept, kan det ha varit en rulltårta utan ägg tro? I allafall så har jag ett recept på frukostbullar med lingon som min mamma alltid bakade när jag var liten och de är så himla goda. Om du vill ha det kan du väl hojta till så kan jag maila det.
    lindzay76 [@] hotmail.com eller om du går in på min blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *