Pusselpyssel

Jag och Isak har roat oss med ett pussel de senaste dagarna. Det är ju såå roligt! När jag bodde hemma hos mina föräldrar la vi alltid pussel på jullovet, nu tror jag att det är dags att återuppta den traditionen. Måste kolla igenom mina lite enklare pussel om det finns nå roligt som skulle passa här hemma. Pusslet vi la nu var runt och det är nog första gången jag la ett runt pussel.

I morse vaknade vi till ett fint vinterlandskap men tyvärr var det nollgradigt så det blev en väldigt slaskig och blöt promenad till jobbet istället för en promenad med ett härligt knaster under skorna. Det får gärna komma lite mer snö för det är så skönt med snön som lyser upp den annars ganska grå och tråkiga november.

2 reaktioner till “Pusselpyssel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *