Vitt och fräscht

Det är såå härligt med snö i måttliga mängder. Vi har så vitt och fint utomhus just nu, men jag är rädd för att den snart tinar bort. Idag har det varit kring 7 minusgrader så då trodde jag att den blir kvar ett tag, men nu är det på väg mot noll. Vi får väl se vad som händer med all härlig snö under helgen.

Oj så många reaktioner jag har fått på gårdagens allergi-inlägg. Många allergi-föräldrar känner igen sig och många icke-allergiker blir oroliga om just de har gjort fel för det är ju inte lätt att tänka på allt. Det gör ju inte ens jag, jag kan mina barns allergier och tänker på det mesta kring dem. Men sen finns det andra sorters allergier som jag ”glömmer” bort. Det var en som hade en liknelse om att det känns som man skickar ut sitt barn på ett minfält. Det kan gå bra men rätt vad det är så trampas det på en mina.

Visst kommer ni ihåg mitt inlägg om mjölk-, ägg- och nötfria tips inför barnkalaset, som ni hittar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *