Matsedel v.47 november 2013

Förra veckan hade vi ingen matsedel och det är såå jobbigt när man kommer hem trött och hungrig och inget är förberett så i veckan ska jag skärpa mig och göra en matsedel som vi kan utgå från. Trots att vi sällan aldrig följer den till punkt o pricka är det skönt att ha tänkt till lite i alla fall. Fast det känns lite konstigt att göra matsedel för hela veckan eftersom jag personligen ska äta på restaurang/fik tre eller fyra gånger den här veckan. Undra om ni kan gissa vilka av dagarna?

Matsedel v.47 november 2013
Må: Kyckling i currysås och ris
Ti: Pasta-, skink- o broccoligratäng
On: Korv o potatismos
To: Köttbullar o makaroner
Fr: Hemma-hamburgare
Lö: Hemma-pizza
Sö: Lasagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *