Kräftskiva i december

Denna lördag innan tredje advent slog vi till med en kräftskiva. Vi åt inga kräftor i höstas så det kändes som det var dags för det nu. Bättre sent än aldrig…. Till kräftorna åt vi sallad, avokado, aioli, baguetter, brieost och en god västerbottenspaj med kantareller. Dessutom öppnade vi en flaska rosévin, som var riktigt gott men det är sällan jag blir besviken på rosévin. I dessa viktväktartider dricker jag vin väldigt sällan men idag blev det ett glas eller två.

Isak som inte är så förtjust i skaldjur fick tacos, som vi skulle ha ätit i går. Men mitt i allt lussekattsbak glömde jag bort att Isak hade hockeyträning så det blev lite bråttom med middag och vi hann inte med en tacofredag. 
Resten av kvällen ska tillbringas i vår nya mysiga, härliga soffa framför datorn för på tv:n verkar det inte vara nå speciellt ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *