Köttbullar – check

Åh vad jag njuter just nu. 
Fredagkväll och vi är alla långlediga. Det kan inte bli bättre! Jag tror jag ska gå i pyjamas hela dan imorgon. Fast nja, det kanske ser lite konstigt ut att komma i pyjamas till ishallen när Isak har match 🙂

Nu är årets julköttbullar rullade, stekta och provsmakade. Inför varje jul har vi en köttbullsmiddag i samband med att jag gör köttbullarna. Känns så onödigt att bara steka dem och sen ställa bort dem till julafton.

Jag använde samma felaktiga recept som ifjol. Kommer ni ihåg – jag räknade fel på hur mycket köttfärs jag använde så jag kryddade mer än normalt och fick såå mycket beröm för köttbullarna. Även i år fick jag ovanligt mycket beröm. Ett kanonrecept alltså, som ni hittar här.

2 reaktioner till “Köttbullar – check”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *