Godaste teet

Äntligen har jag gott chai-te igen. Direktlevererat från Stockholm! 6 hg beställde jag men jag borde nog ha tagit ett helt kilo på en gång. För det här goda teet går åt alldeles för fort.

Så här ska ett bra chai-te se ut!
Nu kan vi bocka av pepparkakor, julgodis och sill från att-göra-listan. Snart kan vi även bocka av julskinka. Vilken lyx att få skinkmackor med nygriljerad skinka två kvällar i rad. Vi har en stooor skinka (6 kg) från en ”glad gris” som vi köpt av en bonde i närheten. Den har stått i ugnen i snart 7 timmar och det är ett tag kvar tills den är klar eftersom vi steker den på låg temperatur enligt det här receptet. Men den som väntar på nå gott….

3 reaktioner till “Godaste teet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *