Lördagsgodis

Trots att det är fest och helg mest varje dag så missade inte Ida att det var lördag idag. Lördag betyder lördagsgodis! Egentligen är hon inte så mycket för godis, hon tar nån klubba och sen är hon nöjd, men ändå vill hon alltid köpa lördagsgodis. Det vill säga de gånger hon kommer ihåg att det är lördag. Det innebär att det är oftare vi INTE köper lördagsgodis än vi köper…och det känns bra.

Vid tre-tiden hoppade vi ur pyjamasarna (för ovanlighetens skull), klädde på oss och åkte på lite rea-shopping som avslutades med godisköp. Men innan godiset hann vi fynda lite kläder, ljus och leksaker.

Det har inte blivit mycket matlagning de senaste dagarna, vi äter fortfarande rester mest varje dag – ”Den som spar han har….” Men imorgon planerar jag för lite ny matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *