Matsedel v.2 januari 2014

Nu är lunchen precis bortplockad, rester från gårdagens pulled chicken, och storbarnen passar på att slöa innan skolan drar igång och Ida är på väg till en kompis. Kylskåpet börjar bli tomt igen efter att ha varit överfullt över alla helgerna. Ska dock åka till Kvantum snart för att fylla upp det igen inför veckan.

Dags för årets första veckomatsedel och då tar vi hand om lite rester från julen. Nu ska både julskinkan och glöggen ta slut, vi börjar redan i dag med att göra en janssons frestelse men byter ut ansjovis mot julskinka.

Matsedel v.2 januari 2014
Må: Janssons frestelse med julskinka
Ti: Köttgryta med glöggrester
On: Vegetarisk lasagne
To: Korv och makaroner
Fr: Taco
Lö: Fläskfilégryta
Sö: Torskgratäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *