Städat, pizza och tävlingstips

Äntligen! Ja, äntligen har jag bytt gardiner i vardagsrummet. Julgardiner bort och ljusa fina gardiner upp. Jag känner mig så nöjd. Trots att jag har en förkylning som lurar i kroppen har jag även orkat storstäda både kök och badrum. Men nu känner jag att nån timme vila mitt på da’n hade inte varit helt fel. Men nu har jag jobbat klart för i helgen, i morgon ska jag bara glida runt på kalas och ha det bra.

För att få städa i lugn o ro och slippa avbryta för matlagning blev det hämtmat efter hockeyn i dag. Det blev pizza och chicken Vindaloo. De två senaste pizza-köps-gångerna har vi provat två olika pizzerior och ingen av dem håller måttet. För brända kanter, fel orientdressing, för lite ananas, konstig krydda är några av felen. Undra vilken pizzeria vi ska prova nästa gång? Lulebor – vem gör godaste pizzorna?
Ruby Zin och Laila Bagge har en tävling på instagram som jag vill tipsa om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *