Vitt & Trä

Efter att ha letat ett nytt köksbord riktigt länge men inte hittat något jag ville ha så hade jag nästan gett upp hoppet. Men då plötsligt på rea (tack för det!) hittade jag Bordet. Vit skiva med ek-ben blev perfekt i vårt kök. Nu fortsätter dock jakten på nya köksstolar. Tack vare träbenen på bordet ser det inte helt fel ut med våra gamla trästolar, men jag vill nog ha vita stolar så småningom. Måste bara komma på vilken modell jag vill ha.

Nu ska jag börja planera lördagens mellomys. Tänk att Melodifestival-månaden redan är här!

2 reaktioner till “Vitt & Trä”

    1. Det var faktiskt på Jysk vi hittade vårt "dröm-bord". Jag har aldrig köpt möbler där förut, men jag hoppas de har bra kvalitet på sina grejer. Bordet känns i alla fall stabilt och bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *