Pizzakväll

Nu har vi precis kommit hem från Duved där vi åt god pizza med trevligt sällskap. Rättare sagt så åt Olivia hamburgare, Ida grillkorv o pommes (å så gott det såg ut, jag åt alltid det på restaurang när jag var barn) och alla vi andra åt pizza.

Det var så himla bra för man kunde beställa en liten pizza – perfekt storlek, oftast brukar det bara vara en stor storlek på pizzorna eller så får man beställa en barnpizza. Men här fanns alltså alla pizzor som stor eller liten. Så skönt att inte vara proppmätt efter pizzaätandet. Barnen åt glass o chokladsås till efterrätt så de blev dock väldigt proppmätta.

Nu är det Sveriges mästerkock som gäller innan sängdags och i morgon blir det sista skidda’n för på fredag börjar vi åka hemåt igen innan skola och jobb drar igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *