Olivias yoghurtspecial

God morgon!

Här har vi vaknat upp till en solig tisdag och jag har precis ätit upp min frukost i lugn o ro och det är dags att väcka barnen för att sätta igång morgon-ruschen.

Vad har ni för frukostrutiner? En kaffe på stående fot, frukost med allt à la hotell, ensam, med många, eller?

Vackra saker är lättare att äta

Olivia har alltid varit dålig på att äta frukost. Jag var precis likadan men nu har jag faktiskt ”lärt” mig att äta frukost och skulle aldrig kunna åka till jobbet med tom mage. Ibland gör Olivia sin yoghurtspecialare och får i sig välbehövlig energi för en förmiddag i skolan. Den blir snygg med de olika lagren av yoghurt, havregryn, mer yoghurt och sen toppad med kokos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *