Bubbel o babbel

Vilken trevlig eftermiddag och kväll vi har haft hos syrran. 
Tusen tack!
Vi började tidigt med den goda rosa champagnen och tilltugg – olika chipssorter, gurka, morötter, selleri, dip-såser och kanderad ingefära. Har ni provat det nångång? Jag älskar ingefära och det här hade kraftig ingefära-smak och var riktigt stark. En väldigt speciell smak, men god…i alla fall för ingefäraälskare. Dessutom är ju ingefära så nyttigt. Men det godaste var ju så klart den rosa champagnen.

Efter mycket bubbel och babbel bjöds vi på paj och sallad, det var en taco-paj och en vegetarisk. Ser ni ”strecket” på tacopajen? Den mindre biten innehåller ingen majonnäs, dvs den är äggfri så att Isak kan äta den. Så enkelt (och uppskattat) kan det vara att anpassa sig efter en allergiker. Eftersom han inte är jätte-allergisk mot ägg nå mer så fungerar det att göra så. För några år sedan hade han blivit jättesjuk av det och hade behövt en helt egen form. Så underbart att det har blivit bättre, nu gäller det bara att få ordning på Isaks och Idas nöt-allergi.

Nu måste jag se vem som åker ur Let’s Dance. Vi hörs i morgon!
God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *