Söndagsfrukost

Söndag och solen skiner! 

Undra vad man då ska hitta på. Ida som tog fram cykeln igår vill ut och cykla. Tyvärr har de inte sopat gatorna än och efter denna isiga vinter är det hur mycket grus som helst på gatorna så man måste vara väldigt försiktig.

Isak behöver nya fotbollsskor och vill att vi åker och köper det och jag har ett möte på eftermiddan så vi verkar ha fullt upp även denna ”lediga” dag.

Vi började i alla fall dagen med en mysfrukost med hela familjen, t.o.m Olivia orkade sig upp men när frukosten var klar var hon snabbt tillbaka i sängen och där lär hon förbli ett bra tag. Det går inte att ta miste på att hon är en tonåring 🙂 Vaken på nätterna och sover på dagarna.

Nä nu är det dags för tekopp nummer två och planera dagen för att hinna med både nytta och nöje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *