Påsk på gång

Fredagkväll, solen skiner och huset är nystädat.
Jag har det rätt bra nu!
Mini-påskliljor i påskkruka på bordet
Efter jobbet åkte vi o handla lite helgmat och då passade jag på att köpa lite blommor/växter inför påsk. Dels köpte jag mini-påskliljor och dels några kvistar från körsbärsträd, som jag hoppas snart ska slå ut i blom. Körsbärsblommor är väl bland det vackraste som finns. Om två helger åker jag till Stockholm och då hoppas jag att det blommar för fullt i Kungsträdgården. Tror ni jag har sån tur?
Körsbärskvistar i föntret
Jag har tagit upp allt påskpynt från källaren men Ida ville vänta tills i morgon med att pynta huset, så då gör vi det. Nu laddar vi för fullt för Let’s Dance, fredagsmys-programmet, som börjar alldeles strax. 
Åh, nu hör jag att hemglass-bilen är på ingående. Måste rusa!
Påskriset utanför dörren ska få lite fjädrar i morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *