Webbdagarna i Luleå

Tänk att man blir så trött av att bara sitta och lyssna en hel dag. Det har varit en jätteintressant och inpirerande dag på Clarion hotel Sense där Webbdagarna höll till. Det började med att jag delade ut påsar med hembakade biscotti i olika smaker, till de 20 första gästerna.

Sen var mitt jobb färdigt och jag kunde njuta resten av da’n. Det finns så många härliga människor som verkligen brinner för det de gör och såna är så kul att lyssna på och man blir full av energi. De hade ett sånt fint dagis – mobildagis – längst fram i lokalen, med laddare till alla de mest kända märkena. Så gulligt 🙂 Det gäller att tänka på allt numera.

Lunch och fika får högsta betyg av mig, Clarions restaurang har haft en del inkörningsproblem men det märkte inte i dag. 

Snygga och roliga klistermärken fick följa med hem. Vilken är er favorit?

3 reaktioner till “Webbdagarna i Luleå”

  1. Jag hann tänka om dagis "vad kul för ensamstående men varför längst fram" innan jag kom till laddare. Ett gott skratt mitti natten förlänger livet. Ibland är hjärnan snabbare än ögonen. Haha

    1. Jag hoppas verkligen att Webbdagarna kommer tillbaka till Luleå och att jag även då har möjlighet att vara med. Dessa timmar gav mig så mycket inspiration och energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *