Matsedel v.20 maj 2014

God morgon!
Jag är bara in en snabbis för att ge er veckans matsedel som jag inte hann med i gårkväll.

Hur är era måndagar? Är de ångestfyllda eller kör ni med ”Ny vecka – Nya möjligheter”, jag är nog nånstans mittemellan dessa ytterligheter. Lite lagom så där som vi svenskar ofta är eller sägs vara. Jag har en känsla av att den här veckan kommer gå i ett rasande tempo, så snart är det helg igen. Ida har dansuppvisning på lördag och innan dess ska ett genrep hinnas med på onsdageftermiddag och en skolföreställning på torsdagmorgon. Det är nog inte meningen att föräldrar till dansande barn ska jobba 🙂

Matsedel v.20 maj 2014
Må: Köttbullar o makaroner
Ti: Chilipaj
Lö: Grillad älgstek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *