Vilken söndag

Mors dag och valdag! 
Ni glömmer väl inte att gå och rösta idag. Viktigt, viktigt!
Jag skulle aldrig strunta i att rösta, tänk viken tur vi har som har den rättigheten. Att fira mors dag är jag däremot inte lika duktig på. Vi får se hur fort tiden rusar iväg när vi sätter igång med ”projekt storstädning”, men jag hoppas att jag i alla fall hinner baka en rabarberpaj idag.
Nu är frukosten bortdukad och jag sitter o fördriver tiden en aning för att slippa börja städa. Men vem lurar jag? Sakerna lär ju inte plockas bort av sig själv, så det är väl lika bra att sätta igång så det blir gjort. För det är ju så underbart när det väl är städat o fint och sååå jobbigt är det ju egentligen inte. 
Ha en bra söndag så hörs vi lite senare. Förhoppningsvis med ett rabarberpaj-recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *