Sommarens första grillfest

Här är vi lite sega i dag efter sommarens första, men inte sista, grillfest som vi var på i går. Vi var ett stort gäng med många vuxna och barn, som hade en härlig kväll i solen. Ett härligt matbord dukades upp med en massa mat och tillbehör där alla gäster bidrog med något. Som vanligt hamnade Leif där han trivs bäst – vid grillen 🙂

Den gula sommardrinken måste jag be om receptet på för det var en slush-liknande god svalkande drink som passar perfekt en varm sommardag.

Åh det fanns så mycket gott att äta, kött, köttfärsbiffar och annat gott från grillen, potatissallad, hemmagjord pommes frites, stor härlig sallad, sås/dressingar bl.a en jättegod vitlöksstark sås (ännu ett recept jag måste be om) och focaccia. Till efterrätt bjöds det på glass med tillbehör och pannacotta med en massa härliga jordgubbar, älskar sommaren då det finns jordgubbar i överflöd.

I dag har vi hunnit vara på barnkalas då Idas klasskompis fyllde år och bjöd på varm korv med bröd, fika och tårta. Sen fick de även prova skjuta med ett paintball-gevär. Till en början ville Ida inte prova skjuta, men efter en stund blev hon lite sugen och vid första försöket blev det en lyckoträff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *