Midsommarmiddagen

Även i dag började jag morgonen med att gå på en morgonpromenad och på slutet gå förbi och köpa nybakade frallor för att äta en go’frukost. Börjar bli en ganska bra vana 🙂 Men det var betydligt lugnare på dagens promenad såg knappt en människa på hela rundan och på affären (där det alltid är mycket folk) var jag i stort sett ensam.

Trots den kylslagna dagen/kvällen blev det, som vanligt, grillat till midsommaraftonsmiddagen. Vi fyllde en fläskytterfilé med lite smått och gott och sen grillade vi den på indirekt värme. Till det åt vi färskpotatis och en sommarsallad.
Till efterrätt blev det sommarens efterrätt – pannacotta. Undra hur många gånger jag har gjort pannacotta den senaste månaden?! I går blev det med smak av hjortron – även det en höjdare. Går det att göra en dålig pannacotta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *