Tv-frukost

Efter en lång god natts sömn vaknade jag upp till solsken (men kyla). Efter att ha sovit dåligt i några nätter kändes det skönt att äntligen få sova ut. Alla barnen sover fortfarande trots att klockan är nio så de har nog också sovit lite för lite de senaste nätterna. Eller rättare sagt så är det nog på kvällarna vi sover för lite. Tänk att det är så svårt att komma i säng i tid på sommar-kvällar.

I dag tror jag att jag ska ta en lugn hemmadag utan tider att passa med lite kalasplanering och bakning. Jag har en del gamla och nya recept jag är lite sugen att prova.

Så här ser det alltid ut när jag äter frukost ensam.

Alltid när jag är ensam till frukost sitter jag vid barbordet med en kopp te och en hårdbrödmacka (i dag med banan) samtidigt som jag jobbar på datorn och tittar på fyrans morgon-tv på tv:n. I dag får man bl.a. bra grilltips och tidigare fick man städtips. Det måste jag googla mer på för det var många intressanta tips bl.a. att man ska gnida rostiga knivar med lök och socker för att få bort all rost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *