Middagstid

Ännu en dag med sen middag! Fast numera känns det som vår vanliga middagstid är klockan sju på kvällen, så jag får nog sluta kalla det för sen middag. Isaks fotbollsträning slutar ofta 18.30 och jag vill vänta in en hungrig Isak innan vi äter. Vilken tid äter ni middag?

I dag åt vi en god grillad chilibugare med avokadokräm och inlagd rödlök och det var såå gott, tyckte hela familjen. Vissa skippade avokadokrämen och rödlöken men alla älskade burgarna.

I morgon ska vi stiga upp tidigt för Isak har fotbollsmatch med samling halv åtta på morgonen. Spännande att se hur det går mig och Isak som är vana att sova till minst nio. Ida ska sova vidare och vara hemma med Olivia för en lugn och skön morgon hemma istället för att kämpa sig upp för att vara fotbollspublik. Viktigt att Isak somnar i tid i kväll så han kan göra sitt bästa på fotbollsplanen i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *