Glass o grill

Efter en småseg morgon kom vi i alla fall igång efter lunch och fick lite gjort. Medan Leif, Isak och Ida var nere vid älven och provade sina nya fiskespön åkte jag o inhandlade lite mer till söndagens barnkalas. Mycket att fixa, men snart är vi nog redo för våffelkalas med 7-kamp.

Som vanligt blev det en sen grillmiddag och i väntan på den tog jag en glasspinne-drink. En rolig grej som jag har varit sugen att prova ett längre tag, men det har aldrig blivit av. Men med en glasstokig liten tjej i huset gäller det att passa glassen ordentligt, för det är inte en barnvänlig glass.

Vi grillade närproducerade ekologiska fläskkotletter som vi bara torrkryddade innan vi la dem på grillen. Till det åt vi en krämig pastasallad med avokado, rödlök och mycket annat gott.

Är det fler än jag som ska bänka sig framför tv:n nu för att se vm-fotboll? 
Kvartsfinal mellan Brasilien och Colombia! 
Vem hejar ni på? Det skulle ju vara kul om Brasilien går hela vägen i sitt hemma-vm. Men samtidigt håller jag lite på Colombia för en av Isaks bästa kompisar är från Colombia. Isak håller på Brasilien för att kunna reta sin kompis, men ”skrattar bäst som skrattar sist….” som svensk ska man kanske inte vara så kaxig just nu i fotbolls-sammanhang 🙂

2 reaktioner till “Glass o grill”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *