Fredag o förberedelser

Perfekt att jag har varit in o jobbat två dagar för nu fick jag njuta av att ha fredagskänsla igen.

Här har det vispats, mosats, blandats och en massa annat inför morgondagens kalas. Medan jag höll på med det fixat Leif dagens middag – grillade marinerade kycklingfiléer, grillad majs, grönsaker och pitabröd (för de som ville, jag skippade brödet). Till det drack vi ett gott rosévin. Det har blivit väldigt lite rosé i sommar, men än är inte sommaren slut….

Nu är jag rätt trött både i kropp och huvud så jag ska ta mig ut på en kvällspromenad innan sängdags…och en kopp te måste jag så klart också fixa mig. Jag har bara druckit en enda kopp efter jobbet och det var direkt efter jag kom hem så nu är jag tesuuuuugen.

Hörs i morgon då ni kommer få se hela födelsedagsmenyn (vill inte avslöja den redan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *