Härlig kväll

Härliga härliga sommar! 

Klockan är över 22 och jag sitter ute och bloggar i den varma ljusa sommarnatten. Termometern visar på över 25 grader och det är bara alldeles underbart. Dessa dagar lever vi länge på i höst och vinter.

Vi har precis kommit hem från mina föräldrar där vi bjöds på en god middag och där jag sen bjöd på en kokosbolltårta (igen). Det dukades upp rostbiff, potatishalvor, en massa olika grönsaker och sallader och framför allt mammas goda sherrysås. Jag måste göra den sherrysåsen snart, alltså den är sååå god.

Nu måste jag försöka slita mig från detta underbara. Det är ju faktiskt en jobb-dag för mig i morgon och det börjar kännas att det har blivit alldeles för många sena kvälla och tidiga morgnar. Jag måste stå ut i två dagar till sen blir det sovmorgon och slöa slappa dagar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *