Sommartacofest

God morgon på er! Här har ni en trött familj i dag, än så länge är det bara jag och Ida vakna. Vi var på tacofest hos grannarna i går och satt länge ute i den varma natten. Det är så underbart med dessa varma härliga kvällar och nätter som man aldrig vill ska ta slut. Ida som brukar hålla ut längst på fester kom dock o sa att hon var trött och ville gå hem, så då gjorde vi så klart det (annars hade vi kanske suttit kvar än). Så skönt att bara ha en halv minuts promenad hem när barn (och vuxna) är trötta.

Det var jättelänge sedan vi åt tacos så det var riktigt gott, så jag åt och åt och åt… Det smakade bra med lite svalkande glass till efterrätt som vi åt med jordgubbar och melon- o bananrester från midda’n.

Det är så mysigt med så många barn som springer omkring, leker och busar, medan vi vuxna kan sitta i (hyfsat) lugn o ro och prata. Lite småtjafs var det emellanåt men inte så farligt med tanke på hur många barn som var där och med tanke på hur tjuriga vissa Ida är.

Ida ligger o tittar på Sommarlov och äter fryst mango – gott och svalkande. Själv ska jag fixa mig en kopp te (inte svalkande men gott) och gå ut och skriva en handlingslista för nu börjar det vara tomt i kylskåpet, framför allt i frukt- och grönsakslådan. Ha en solig och härlig dag så hörs vi lite senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *