Röding-recept-test

Usch nu är Leifs semester slut och i morgon i natt åker han upp till Svappavaara för jobb. Men han kommer ju hem redan på torsdag och jag har roligheter inbokade både måndag och tisdag så jag kommer nog knappt hinna sakna honom 🙂

I dag har vi försökt testa fram nya recept med röding. Jag och Leif hade lite olika idéer som vi testade. Med lite småjusteringar så blir nog båda smaksättningarna riktigt bra och användbara framöver.
Nu ska jag stänga ner datorn för det är hög tid att planera morgondagens vinprovning som jag ska anordna. Jag som aldrig har gjort något liknande 🙂 Men det är inte så allvarligt, mest en kul grej för att se hur olika vin kan smaka till olika saker. Ska bli kul att se om vi känner nån skillnad. Jag börjar i liten skala med två olika mousserande viner som vi ska prova och med bara två gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *