Ingen matro

Just nu sitter vi inomhus med stängda fönster och dörrar trots att solen skiner och det är hur härligt som helst på altanen. Men de håller på att gräva upp gatan för att lägga ner fiber så det dammar utan dess like och lever om så man undviker att vara ute.

Man får passa på att gå ut när de har rast för då får man äntligen lite lugn o (mat)ro. Från elva och nästan en timme framåt har de lunch och då skyndar jag mig ut. När klockan är fyra och de kör iväg med alla maskiner är ett halleluja-moment och man kan sitta ute o njuta i några timmar.

Om vi vill äta ute så måste vi anpassa mat-tiderna efter arbetarna, annars får vi ingen matro 🙂

Istället för att sitta ute sitter jag inne i mitt nystädade kök, inte helt fel det heller. Det har tagits en hel del kort här i köket i dag, mest på mat förstås men risken är ju stor att även köket hamnar med på nå kort så då var det bäst att röja och städa lite. Så himla bra att man får en anledning att storstäda för det är verkligen underbart med ett städat hem.

Olivia som är lite upp o ner i sitt bloggande har nu kommit igång igen och skriver nu om sitt nya nyttiga liv. My girl!  Här hittar ni Olivias blogg, in o läs och bli lite motiverade.

Oj, nu ska jag skynda mig ut för nu är det alldeles tyst. De har nog två-fika, fast klockan bara är halv två 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *