Småplocksfredag

Sitter ni, liksom jag, bänkade framför Kristallen-galan?
Som oftast på fredagar är jag så otroligt trött och bara längtar till sängen. Men än dröjer det ett tag innan jag får lägga ner huvudet på kudden, för Isak har inte kommit hem än. Så länge som inte alla fem är hemma kan jag inte lägga mig utan får snällt vänta uppe. Hur gör ni andra med barn som är ute halva natten? Håller ni er vakna eller kan ni gå o sova?

Dagens middag blev ett perfekt avslut på arbetsveckan. Jag for förbi affären på vägen hem från jobbet och köpte med mig lite smått o gott. Pepparsalami, Junköröra (räkor, lax o äpple), heta kräftstjärtar i aioli, ostar, kex, baguetter, tacochips, salsa, köttbullar, melon och grönsaker.

En kommentar till “Småplocksfredag”

  1. Jag o sönerna kom överens om att de skickade sms när de var på väg hem ock kom in o sa god natt när de var hemma. Fungerar än fast de är stora o sms innehåller "är hemma" istf "är på väg hem"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *