Dags att handla

När tiden är knapp är man glad över allt man kan köpa på nätet. Jag brukar vara dålig på att näthandla, jag vill klämma o känna lite på grejerna innan jag köper dem. Men nu inser jag att jag nog måste börjar surfa runt på nätet lite för att hitta bra affärer. Jag kommer ju sällan/aldrig hem före fem och då ska Ida hämtas och middag fixas innan jag har tid för att handla och då har de flesta affärer redan stängt (och även min ork).

Eftersom vi nu har två födelsdagsbarn inom en månad och det sen inte är länge kvar till jul får jag nog förlita mig på de dygnet-runt-öppna-affärerna som internet erbjuder.

Den senaste jag hittade var Prylgrossen, som erbjuder en hel del till baby och barn – leksaker, filtar, gosedjur, nappflaskor osv. Men nu har ju mina bebisar blivit stora så jag får rikta in mig på de andra menyerna.

Där jag bl.a. hittade mobiltillbehör och skal står alltid högt på önskelistan hos Oliva och Isak. Menyn jag dock fastnade i var, inte helt oväntat, julbelysning. De hade jättemånga granar, lyktor, stjärnor och adventsljusstakar. Men nu var det ju inte till mig det skulle handlas utan det var ju presenter jag skulle hitta. Men drömma om jul och all härlig belysning och pynt det får jag göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *