Sponsrad Video: Erövra världen genom att upptäcka det goda

Är ni bra på att glädjas åt det lilla? 
Jag försöker vara duktig på det för tänk så mycket man har att glädjas åt då. Och det är ju så underbart att vara glad o lycklig. Vissa människor är bättre på det än andra och dessa människor ger mig så mycket energi och inspiration. Något så litet som en kopp chai-te med skummad mjölk ute i solen gör mig lycklig eller att titta på mina barn, speciellt när de är vänner. Vad i vardagen gör er lyckliga?

Arlas nya varumärkeskoncept Upptäck det goda handlar om att inspirera människor till att lyfta blicken för att se de goda stunderna i vardagen. För mer inspiration av de små stunderna i vardagen, följ @upptackdetgoda på Instagram.


Sponsrat inlägg 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *