Tacofredag

Med en förkylning i kroppen känns det extra skönt med fredag och vila. Den här veckan har det varit aktiviteter och tider att passa varenda kväll så nu njuter jag till fullo av att bara vara hemma och mysa. Bristen på nya roliga blogginlägg har kanske gjort att ni har förstått att jag har haft fullt upp hela veckan. Jag ska försöka bättra mig till nästa vecka.

I dag blev det tacofredag hemma hos oss. Det var ungefär så avancerat som jag orkade med i dag. Undra hur många fler familjer som har haft tacofredag? Jag åt tacosallad medan övriga familjen provade Old el Pasos nyhet Stand ’n’ stuff tortillas, som vi nog kommer kalla för mjuka tacobåtar. Det var bra storlek på dem och mycket lättare att hantera än vanliga mjuka tortilla-skal. Har ni provat dem?

När det är fredag måste man få nå gott, tycker Ida och jag håller nog med henne 🙂 Så hon fick en Tip Top till efterrätt medan jag sparar mitt fredagsgodis till senare. Den som spar hon har…..det goda kvar.

Vad har ni för planer i helgen? Själv ska jag hjälpa till med lunchserveringen, och mycket annat, på Isaks fotbollscup i morgon. Så nu måste jag fundera ut nån god och enkel middag till i morgon för vi lär komma hem rätt sent och vara rätt trötta.

2 reaktioner till “Tacofredag”

  1. A-kollega har blivit bjuden på tacomiddag. Så länge sen så jag glömthur gott det var. Tanken var noh att köpa dessa båtar men det kom med fel ppaket hem. Gick bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *