Tjejmiddagsmys

Saknade ni mig igår?
Jag hann inte göra mitt dagliga inlägg för jag var bjuden på tjejmiddag. Vardagslyx!
Jag hann bara vara hemma i några minuter innan det var dags att ge sig i väg på tjejträff där vi bjöds på god mat – fläskfilégryta, ugnsrostade rotsaker, sallad, och gott vin. Sen dukades det fram, inte bara en utan två smarriga efterrätter helt i min smak. Mint och choklad är ju mina favoriter och vi bjöds på en polka cheesecake och en chokladig kladdkaka. Vi åt så mycket gott men framför allt vi hade så mysigt. 
När de stora barnen var små och vi var mammalediga samtidigt träffades vi jätteofta för fika och barnlek. Men sen kom livet emellan och i några (ganska många) år har vi bara setts på nån småstressig lunch-dejt då o då. Men nu ser vi till att träffas flera gånger per år och vi bokar alltid in nästa dejt innan vi skiljs åt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *