Sjuk höstfest

Våra middagsgäster har gått hem, disken är i maskin och lugnet har lagt sig över huset.
Själv har jag krupit upp i mitt favorithörn i soffan med datorn i famnen. 

Vi har haft en trevlig kväll och maten verkade uppskattad. Alltid kul när det man har planerat och fixat med blir lyckat. Jag tycker om vår relativt nya tradition med en höstfest då vi firar både Olivia och Isak som fyller år med tre veckors mellanrum.

Stackars Ida, vår lill-tjej som älskar kalas och fest, strax efter att gästerna kom steg febern så hon gick och la sig i sin säng där hon somnade. När hon vaknade till efter nån timme eller två fick hon Alvedon och när den väl kickade in var hon pigg o glad igen och åt en massa kött och lite potatisgratäng. Sån tur att vi inte hade hunnit äta efterrätt än så fick hon äta den tillsammans med oss andra.

Här ligger stackars Ida o sover medan vi andra åt god mat o hade det trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *