Isaks dag

Grattis älskade Isak!

Nu börjar Isaks stora dag lida mot sitt slut och jag har inte varit hemma och firat honom så mycket som jag hade önskat, men han verkar nöjd med dagen ändå. Jag hann sjunga för honom och ge två av presenterna redan på morgon innan jobbet och en utbildningsdag väntade. Dessutom hann jag skämma bort honom lite genom att göra två toasts till frukost (som han dock fick äta ensam).

Lyxfrukost väntade Isak

Till middag gjorde Olivia en god kyckling- och nudelwok med en massa grönsaker. Tack vare Olivia hann vi äta middag tillsammans och Isak kunde öppna ytterligare några paket innan jag skulle iväg på föräldramöte om gymnasievalet (som Olivia står inför). Receptet på den goda woken hittar ni här.

Härlig färg- och energikick…
….och otroligt gott.

Mötet varade tack o lov inte så länge som planerat så jag hann hem och mysa lite till med nyblivna tonåringen som nu fått öppna de sista paketen. I det sista paketet var en Chromecast så han försvann in på sitt rum på en gång för att fixa i ordning den.

Jag däremot har tagit en kopp te, men ska skynda mig i säng för Idas förkylning hamnade tyvärr hos mig. Så för att orka med hela veckan som är full med utbildningar för mig behövs det mycket sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *