13 års-bowling

Idag blir min älskade Isak 13 år – tänk att min lille kille nu är tonåring. 
Eftersom vi är borta större delen av dagen i dag började vi fira honom redan igår. För det är klart att tonåringen ska firas ordentligt.

Bara jag och Leif visste vart vi var på väg när vi satte oss i bilen och gissningarna vart vi var på väg gick vilda. Till slut såg vi O’Learys-skylten och då förstod de att det var bowling på gång. Vi hade en otrolig rolig timme vid bowlingbanan där Isak, dagen till ära, stod som segrare till slut. Bowling är verkligen kul för man kan vara riktigt bra trots att man nästan aldrig har spelat eller om det var 25 år sedan man spelade senast. Detta kommer vi göra om!
Sen satte vi oss till bords och åt en god middag som började med en korg pop corn, fortsatte traditionsenligt med vitlöksbröd och aioli innan vi till slut fick in varmrätten. Alla var vi nöjda med våra mat-val – Ida åt chicken nuggets, Isak åt hamburgare, Leif åt starka rökiga baby ribs medan jag och Olivia åt Jack Daniel’s-kyckling. 

GRATTIS ISAK
Hoppas du får en underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *